Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #592

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
frituren
vijzelen
blenden
pittig
stoven
bakken
grillen
koelen
bbq
rauw
koud
zoet-zuur
blancheren

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Bubur Ayam
Rijstepap met prei en kip
Otak-Otak Pipih
Javaanse viskoekjes met kokos
Masak Sepit
Gemarineerd rundvlees in kokosmelk
Ikan Djeruk Tomat
Gestoofde kabeljauwfilet met tomaten
Sateh Ikan Kembung
Pittige makreel aan serehstengels
Udang Panggang Merah
Rode garnalen van de barbecue
Sateh Pentol
Rolletjes varkensgehakt aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Tiga
Gewokte sperziebonen in kokosmelk
Seulincah
Pittige salade van komkommer, mango en ananas

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!