Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #593

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
bakken
frituren
vijzelen
blenden
koud
stoven
zoet-zuur
heet
lauw

Basisgerechten

Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool

Bijgerechten

Dadar Isi Tahu
Gevulde omelet met tofu
Bakso Ayam
Balletjes van kippengehakt voor in een soep
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Smoor Hati Dua
Gesmoord varkenslever met aardappels

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!