Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #595

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
vijzelen
warm
koken
stoven
pittig
bakken
blenden
frituren
zoet
marineren
bbq
grillen
blancheren
lauw
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Frikadel Kepiting Djawa Dua
Gefrituurde krabkoekjes
Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos
Ikan Panggang Dua
Geroosterde vispakketjes van de bbq
Pempek Kulit Ikan
Gefrituurde viskoekjes
Udang Sayur
Garnalen met verschillende groenten
Frikadel Daging
Aardappelkoekjes met gehakt

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!