Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #602

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
stoven
marineren
bbq
grillen
blenden
frituren
blancheren
koud
heet
pittig
zoet-zuur
koelen
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Sateh Ayam Madura
Blokjes kippenvlees aan een spies met pindasa...
Kari Daging Dua
Gestoofde runderlappen in een kruidig sausje ...
Perkedel Udang
Gefrituurde garnalenkoekjes met mais
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Tahu Kuning
Blokjes tahu in een groentebouillon
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue
Tahu Bakso Goreng
Gebakken tahublokken gevuld met gehakt

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!