Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #609

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
bakken
stoven
oven
vijzelen
pittig
bbq
grillen
zoet-zuur
koelen
koud
blancheren

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel

Bijgerechten

Babi Cin Dua
Varkensvlees met aardappeltjes en taoco
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Daging Lapis
Gesmoorde runderlappen
Smoor Babi
Gesmoord varkensvlees in bouillon
Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk
Ikan Panggang
Makreel van de barbecue of grill

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!