Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #615

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
heet
marineren
frituren
stoven
vijzelen
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Ikan Bali Dua
Gebakken kabeljauw in een pikante ketjapsaus
Bubur Ayam
Rijstepap met prei en kip
Sprot Goreng
Roerei met sardientjes
Udang Bandung
Garnalen met petehbonen in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Tomat
Aubergine met kruidige tomaten- ketjapsaus
Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!