Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #62

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
frituren
stoven
zuur
koud
heet
rauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren

Bijgerechten

Dendeng Manis
Rundvlees gebakken in ketjap
Gimbal Udang
Gefrituurde balletjes van garnalen
Kari Kambing
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Trancam
Koude salade met sla en aardappel
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Lontong Daging Bali
Gebakken varkensvlees met blokjes kleefrijst ...

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!