Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #620

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
bakken
marineren
frituren
stoven
pittig
heet
zuur
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Frikadel Kelapa
Gehaktballen met kokos in een ketjapsaus
Daging Lapis
Gesmoorde runderlappen
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Trancam
Koude salade met sla en aardappel
Sayur Tumis Bayam dan Jagung
Groentegerecht van spinazie en mais

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!