Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #624

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
bbq
grillen
stomen
vijzelen
pittig
heet
stoven
blancheren
frituren
zuur
rauw
koelen
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten
Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...

Bijgerechten

Brengkessan Udang Tempeh
Gestoomde pakketjes van tempeh en garnalen in...
Siput Kaldu
Gekookte, kruidige slakken in bouillon
Ikan Bumbu Bali Dua
Gestoofde, pittige red snapper met tomaten
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...
Bebotok Daging Pedis
Gestoomde koolpakketjes gevuld met pittig geh...
Ayam Bumbu Bali Dua
Pittige, gesudderde kippenvleugels
Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!