Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #65

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
heet
frituren
stoven
vijzelen
pittig
bbq
bakken
blancheren
lauw
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Palaro
Drooggebakken rundvlees in een saus
Kepiting Bakar
Geroosterde krab van de barbecue
Smoor Ayam Tomat
Gestoofde kip met tomaat
Fu Yong Hai Dua
Groentenomelet met garnalen en tomatensaus

Groente / fruitgerechten

Pecel Dua
Groenten overgoten met een kokosmelksaus
Balado Terong
Gestoofde aubergines in een hete saus

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!