Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #652

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
bakken
blenden
marineren
vijzelen
heet
frituren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Udang Bumbu Dendeng
Gemarineerde, gebakken garnalen uit de wok
Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Cah Kol Cina
Chinese kool in kippenbouillon
Smoor Labu Terong
Gesmoorde aubergines en pompoen in kippenboui...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!