Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Indonesische rijsttafel #652
Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.
Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.
Rijsttafel tags
hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
bakken
blenden
marineren
vijzelen
heet
frituren
zoet-zuur
koelen
koud
Basisgerechten
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Bijgerechten
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Udang Bumbu Dendeng
Gemarineerde, gebakken garnalen uit de wok
Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk
Groente / fruitgerechten
Cah Kol Cina
Chinese kool in kippenbouillon
Smoor Labu Terong
Gesmoorde aubergines en pompoen in kippenboui...
Acars
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer