Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #66

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
stomen
bakken
wokken
frituren
koelen
stoven
vijzelen
heet
pittig
marineren
bbq
blancheren
zoet-zuur
rauw
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Dadar Isi Bandung
Gevulde omelet met gehakt en prei
Frikadel Daging Dua
Aardappelkoekjes met gehakt en wortel
Smoor Babi
Gesmoord varkensvlees in bouillon
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Rendang Sapi
Zeer pikant gestoofd rundvlees in kokosmelk
Sateh Kambing met Ketjapsaus
Geitenvlees aan een spies met saus
Tahu Telor Tauge
Omelet met tofu en tauge

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!