Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #696

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
stoven
heet
grillen
zoet
pittig
frituren
zoet-zuur
marineren
bbq
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Ayam Kacang
Kip met pinda's en tomaat
Bebek Itik
Eend in scherpe saus
Sambal Goreng Tempeh Kering
Drooggebakken pittige, maar zoete tempeh
Botok Ayam
Gestoomde pakketjes met kruidige kip
Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei
Cincang Ternak Kari
Kruidig gehakt met santen en aardappel
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Balado Kentang
Gebakken zoete, maar pittige aardappelreepjes

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!