Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #717

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
pittig
frituren
vijzelen
marineren
bbq
bakken
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
zuur
rauw

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Sateh Tempeh Dua
Gefrituurde spiesjes van tempeh
Mireng Udang
Koekjes van garnalen
Sateh Kambing met Ketjapsaus
Geitenvlees aan een spies met saus
Tumis Paksoi
Pittige, gebakken paksoi
Dadar Tahu Dua
Gebakken omelet met tahu en een sausje
Sambal Goreng Udang
Garnalen in kokosmelksaus met petehbonen
Tahu Telor Tauge Dua
Gebakken omeletten met tahu en tauge

Groente / fruitgerechten

Ayam Pedis
Kip in een tomatensaus met champignons
Sayur Tumis Spruitjes
Gestoofde spruitjes en speklappen in bouillon
Dadar Isi Bandung
Gevulde omelet met gehakt en prei

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!