Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #74

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
frituren
heet
stoven
marineren
pittig
bakken
bbq
grillen
oven
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...

Bijgerechten

Ayam Suwir Pedis
Drooggebakken, hete sliertjes kipfilet
Ayam Kecombrang Pedis
Gebakken kip in een zeer hete saus met kecomb...
Udang Surabaya
Garnalen met een pikante bite
Kaber Kebertu
Gevulde omelet met kalfsgehakt
Ayam Singgang Dua
Kip van de barbecue met een kokosmelksaus
Ikan Merah Pedis
Gestoofde, hete red snapper in zuur sausje
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen

Groente / fruitgerechten

Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!