Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #743

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
stoven
bakken
frituren
marineren
oven
zoet-zuur
blancheren
heet
koelen
koud
rauw
pittig
lauw

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon

Bijgerechten

Dadar Tahu
Omelet met tahu, champignons en garnalen
Bebaris
Spies van gefituurd gehakt met pindasaus
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Remis Mengisi
Mosselen gevuld met rundergehakt uit de oven
Sambal Goreng Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelksaus
Cah Ikan
Gestoofde vis in een kruidige bouillon
Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!