Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #751

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stomen
stoven
oven
zoet-zuur
marineren
pittig
grillen
frituren
koelen
blancheren
koud
heet
rauw

Basisgerechten

Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Smoor Babi Perai
Smoor van speklapjes, selderij en prei
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus
Mie Ayam Paksoi
Mie met kippengehakt en paksoi in pittige bou...
Ayam Pedis Surabaya
Pittig gemarineerde kip van het spit
Se Ba
Typisch Jakartaanse soep
Tumis Tahu Udang
Tahu met garnalen en tauge

Groente / fruitgerechten

Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!