Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #76

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
stomen
oven
stoven
bakken
pittig
vijzelen
zuur
zoet
rauw
koud
zoet-zuur
koelen
lauw

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Frikadel Paprika
Gevulde paprika's met kalfsgehakt
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en k...
Ayam Kari Dua
Pikante kip in kerriesaus
Remis Goreng Djahe
Mosselen en prei in kruidige saus
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Salad Mangga dan Apel
Frisse salade van mango, appel en paprika
Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon
Asinan Jakarta
Gemengde groenten en fruit met pindasaus

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!