Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #784

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
heet
vijzelen
hartig
bakken
koken
frituren
stoven
koelen
oven
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer

Bijgerechten

Udang Pedis Manis
Garnalen in een pittige saus met aardappelblo...
Ikan Pindang Ketjap
Gestoofde kabeljauw in een kruidig ketjapsaus...
Perkedel Tahu
Gefrituurde pittige tofuballetjes
Pesmol Ikan
Gestoofde vis in saus
Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband
Udang Surabaya
Garnalen met een pikante bite
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven

Groente / fruitgerechten

Ketimun Pedis
Pittige komkommersalade
Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!