Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #785

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
bakken
heet
bbq
grillen
vijzelen
marineren
frituren
zuur
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...

Bijgerechten

Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus
Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Sateh Kambing Dua
Blokjes geitenvlees aan een spies
Bebaris
Spies van gefituurd gehakt met pindasaus
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...

Groente / fruitgerechten

Bubur Menado Dua
Rijstepap met pompoen en spinazie
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!