Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #81

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
pittig
koken
hartig
stoven
frituren
koelen
bbq
oven
bakken
blancheren
zuur
blenden
lauw
rauw
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Tahu Goreng Panir
Gefrituurde, krokante tahu
Sambal Goreng Tahu Tempeh
Gebakken tahu en tempeh met garnalen
Tempeh Goreng Campur
Gebakken tempeh met gedroogde visjes
Perkedel Tahu
Gefrituurde pittige tofuballetjes
Sateh Lilit
Visballetjes gespiest aan serehstengels
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven
Dadar Isi Bandung
Gevulde omelet met gehakt en prei

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Ikan Kuah Lada
Makreel en aubergines gestoofd in een zure pe...
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus

Acars

Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!