Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #810

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
marineren
zoet-zuur
bbq
grillen
vijzelen
stoven
blancheren
koud

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Sateh Ayam Ponorogo
Reepjes kipfilet aan een spies
Sambal Goreng Udang
Garnalen in kokosmelksaus met petehbonen
Belancang Dua
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Oseng Sayuran
Roerbak van verschillende soorten groente
Pengat Tahu
Gekookte tahu met sperziebonen in kokosmelksa...

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!