Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #855

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
pittig
marineren
oven
vijzelen
heet
blenden
lauw
bbq
frituren
zoet-zuur
zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Gurih Pontianak
Rijst gekookt in kokosmelk met eieren en uitj...
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Pecel Udang
Gebakken garnalen met een hete sambal
Babi Cici
Varkensreepjes in kokosmelksausje met citroen...
Sateh Babi Dua
Blokjes hamlappen en spek aan een spies
Sambal Goreng Basa
Rundvlees met petehbonen en garnalen
Udang Kaldu
Heerlijke bouillon met garnalen
Tahu Bakso Goreng
Gebakken tahublokken gevuld met gehakt

Groente / fruitgerechten

Ketimun Bakar
Gevulde komkommer met gehakt uit de oven
Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon
Lontong Balap
Soep van runderbouillon met lontong, tauge en...

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!