Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #868

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
stoven
pittig
marineren
heet
vijzelen
blancheren
zoet-zuur
koud
lauw
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon

Bijgerechten

Daging Rujak
Gesmoorde, gekruide blokjes rundvlees met gem...
Pangek
Pikante makreel in kokosmelk
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Bubur Menado
Pap met kip en groenten
Ayam Bungkus Perai
Gestoomde kippakketjes in prei
Udang dan Tauge
Garnalen gemarineerd in sherry met tauge
Kaber Kebertu
Gevulde omelet met kalfsgehakt

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!