Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #902

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
marineren
bakken
stoven
zoet-zuur
frituren
vijzelen
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Kaber Kebertu
Gevulde omelet met kalfsgehakt
Pangek
Pikante makreel in kokosmelk
Tempeh Bacem
Gebakken, gesmoorde tempeh
Sambal Goreng Udang dan Telor
Halve eieren in een kokossaus met grote garna...

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!