Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #927

Deze rijsttafel is geschikt voor 13 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
pittig
grillen
heet
frituren
oven
marineren
koud
lauw
zuur
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Ayam Bakar Padang
Geroosterde kippenbouten van de grill
Telor Masak Bandung
Gebakken, gekookte eieren in ketjapsaus
Dendeng Balado
Zeer scherp, droog gebakken rundvlees
Masak Guri Ayam
Pittige kip in een kruidige kokosmelksaus
Dadar Isi Dua
Omeletten met gehakt en tofu
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus
Empal Gepuk
Krokant gebakken rundvlees

Groente / fruitgerechten

Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi

Acars

Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!