Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #931

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
vijzelen
bakken
marineren
stoven
pittig
frituren
grillen
oven
stomen
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer

Bijgerechten

Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon
Ayam Setan Dua
Kip met peultjes in een romige, kruidige saus
Empal Djawa
Pikante, droog gebakken rundvleesreepjes
Smoor Babi Djeruk
Gesmoord varkensvlees
Daging dan Kentang
Gesmoorde runderlappen met gefrituurde aardap...
Udang Gangga
Gekruide grote garnalen aan een spies
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Sop Kacang Merah Dua
Bruine bonensoep met rundvlees
Ikan Sebelah Isi
Gestoomde visrolletjes gevuld met groente in ...
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!