Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #94

Deze rijsttafel is geschikt voor 11 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
marineren
vijzelen
frituren
koelen
oven
zuur
stoven
bbq
grillen
heet
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...

Bijgerechten

Ikan Biskuit
Viskoekjes van bokking
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Ikan Panggang
Makreel van de barbecue of grill
Ayam Masak Merah
Gestoofde kip in rode saus
Daging Rawon
Gekruid rundvlees met keluwaknoten
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!