Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #944

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
bakken
marineren
frituren
stoven
vijzelen
zuur
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Ikan Dengan Bumbu Dua
Kabeljauwfilet met een tomatensausje
Ayam Petis
Gebakken kip met garnalen in een saus
Bubur Menado
Pap met kip en groenten
Sateh Tempeh Dua
Gefrituurde spiesjes van tempeh
Smoor Babi Djeruk
Gesmoord varkensvlees
Gulai Kambing Tiga
Gesudderd geitenvlees in kokosmelk
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus

Groente / fruitgerechten

Selada Sayur
Salade van komkommer, tauge en ananas met kru...
Babi Wijen
Varkensvlees en groenten bestrooid met sesamz...
Tumis Paksoi
Pittige, gebakken paksoi

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!