Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #946

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stomen
pittig
bakken
stoven
vijzelen
zoet-zuur
marineren
bbq
frituren
oven
koelen
heet
zuur
koud
blancheren
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Nasi Bungkus
Rijstpakketjes

Bijgerechten

Ayam Bumbu Rujak Empat
Kip in een kruidige kokossaus
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Perkedel Ikan
Gebakken aardappel-viskoekjes
Kari Daging Tiga
Rundvlees met aardappelen in een gebonden ker...
Ayam Betawi
Pittige kipfilet in een ketjapsaus
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Tumis Tauge
Tauge met Chinese kool in bouillon
Sambal Ketimun Tomat
Twee kleine gerechtjes van vleestomaat en kom...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!