Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #96

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
marineren
stoven
frituren
koelen
vijzelen
heet
bakken
pittig
koud
lauw
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Ikan Biskuit
Viskoekjes van bokking
Hati Goreng Kering
Gemarineerde, drooggebakken lever
Babi Manis Pedis
Pittig varkensvlees in zoete ketjapsaus
Wonosobo
Omelet van tahu en prei met een sambalsausje
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Smoor Solo Ayam
Kip gesmoord in ketjap met kruiden
Gulai Kambing Tiga
Gesudderd geitenvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!