Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Pecel Tahu

Tahu, komkommer en tauge met een kruidige saus


Ingrediënten:

- 1 blok tahu
- suiker
- 200 gr. tauge
- zout
- halve komkommer
- 2 eetlepels ketjap
- 2 eetlepels selderie
- 2 eetlepels azijn
- 1 theelepel trassi
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel sambal oelek
- halve theelepel djinten

Bereiding:

Was en blancheer de tauge, snijd de komkommer in schijfjes en de selderie fijn. Pers de knoflook. Snijd de tahu in driehoekjes of vierkantjes en bak ze in wat olie lichtbruin. Leg de tauge, tahu en de komkommer op een schaal. Meng de trassi, sambal, zout, peper, ketjap, azijn, knoflook en de djinten goed door elkaar en giet deze saus over de groenten. Strooi de selderie over het geheel.

Pecel Tahu