Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Babi Cin Tiga
Babi Ketjap Pedis
Dasar Untuk Ayam
Pecel Telor Dua
Sambal Trassi
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Ingrediënten:
- 6 middelgrote makrelen
- 1 theelepel kunyit
- 2 schijven laos
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel trassi
- 1 rode lombok
- 1 serehstengel
- asemwater
- zout
Bereiding:
De vis schoonmaken, in moten snijden en 1,5 uur in asemwater marineren. Nadien het asemwater weg doen. De kruiden fijnwrijven of snijden en in wat olie fruiten samen met de serehstengel. Voeg hier een halve ltr. water en schoon asemwater bij. Kook de kruiden samen met de moten vis tot de vis gaar is, maar de vis niet te lang laten koken.
Pindang Ikan