De nieuwste recepten
Basisrecepten
Loempia Saus Pedis
Voorgerechten
Soto Sokuraja
Sop Bihun Dua
Soto Daging Madura
Basisgerechten
Mie Kopyok Semarang
Bijgerechten
Tahu Isi Oncom
Asem Manis Tempeh Dua
Tongseng Ayam Tiga
Pindang Telor Masak Kecap
Tv snacks
Lemper Ayam
Ontvang recepten in je e-mail!
Pindang Tetel
Gekookt rundvlees in bouillon
Ingrediënten:
- 500 gr. runderlappen
- 1 cm. kunyit
- 2 schijven laos
- 2 rode lomboks
- 2 daun salam
- citroensap
- zout
Bereiding:
Snijd het vlees in dobbelsteentjes. Snijd de lomboks in kleine ringetjes. Fruit de kruiden in een beetje olie en voeg het vlees toe. Schroei het vlees aan alle kanten dicht. Voeg een halve ltr. kokend water toe en laat het geheel sudderen tot het vlees gaar is. Eventueel heet water toevoegen als het te droog wordt. Maak op smaak af met zout en citroensap. Verwijder de kunyit en laos voor het opdienen.
download