De nieuwste recepten
Basisrecepten
Loempia Saus Pedis
Voorgerechten
Soto Sokuraja
Sop Bihun Dua
Soto Daging Madura
Basisgerechten
Mie Kopyok Semarang
Bijgerechten
Tahu Isi Oncom
Asem Manis Tempeh Dua
Tongseng Ayam Tiga
Pindang Telor Masak Kecap
Tv snacks
Lemper Ayam
Ontvang recepten in je e-mail!
Puding Gula Djawa
Pudding van Javaanse suiker en kokosmelk
Ingrediënten:
- 250 cc water
- 200 gr. gula djawa
- 50 gr. kristalsuiker
- 10 daun djeruk purut
- 1 pakje witte agar-agar
- 500 cc santen
- zout
- 2 eieren
Bereiding:
Kook het water met de suiker en de djeruk purut tot de suiker is opgelost. Kook de santen met de agar-agar en het zout. Voeg het suikerwater toe zonder djeruk purut. Klop de eieren en voeg die bij de kokende melk; roer tot alles goed vermengd is. Schenk alles in een met water omgespoelde vorm en laat afkoelen. Serveer met vruchten of een vanillesaus.
download