Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Puding Kelapa

Pudding van kokosmelk, slagroom en geraspte kokos


Ingrediënten:

- 2 dl. melk
- 2 eidooiers
- 1 dl. dikke santen
- 75 gr. suiker
- 100 gr. geraspte kokos
- 2,5 dl. slagroom
- 15 gr. gelatinepoeder

Bereiding:

Kook de melk met de dikke santen. Sla de eidooiers met de suiker stijf. Giet de kokende melk op de suiker-eimassa. Zet de pan terug op het vuur en kook dit langzaam gaar zodat het langzaam dik kan worden. Voeg de gelatine toe. Haal de pudding van het vuur en laat hem onder voortdurend roeren afkoelen. Spatel tot slot de geraspte kokos erdoor samen met de geslagen room. Stort de pudding in vormpjes en laat die afkoelen. Je kunt ook stukjes fruit hierdoor roeren.

Puding Kelapa