Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Puding Kelapa
Pudding van kokosmelk, slagroom en geraspte kokos
Ingrediënten:
- 2 dl. melk
- 2 eidooiers
- 1 dl. dikke santen
- 75 gr. suiker
- 100 gr. geraspte kokos
- 2,5 dl. slagroom
- 15 gr. gelatinepoeder
Bereiding:
Kook de melk met de dikke santen. Sla de eidooiers met de suiker stijf. Giet de kokende melk op de suiker-eimassa. Zet de pan terug op het vuur en kook dit langzaam gaar zodat het langzaam dik kan worden. Voeg de gelatine toe. Haal de pudding van het vuur en laat hem onder voortdurend roeren afkoelen. Spatel tot slot de geraspte kokos erdoor samen met de geslagen room. Stort de pudding in vormpjes en laat die afkoelen. Je kunt ook stukjes fruit hierdoor roeren.
Puding Kelapa