Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Puding Roti Dua

Taart van brood en melk met rum


Ingrediënten:

- 1 oud witbrood
- 2 eieren
- 2 kop melk
- zout
- 2 zakjes vanillesuiker
- 4 eetlepels suiker
- 1 kop krenten
- 1 kop rozijnen
- halve kop amandelen
- rum

Bereiding:

Week de krenten en rozijnen en stamp de amandelen fijn. Haal van het brood de korsten af en week het in melk. Kneed het met de geklutste eieren. Voeg krenten, rozijnen, amandelen, rum, zout, vanillesuiker en suiker toe. Kneed alles goed dooreen. Vet een springvorm van 20 cm. doorsnee in met margarine. Doe het mengsel in de springvorm en laat het in de oven bakken tot de bovenkant goed bruin is (ca. 30 à 45 min.). Laat het afkoelen en snijd de taart in puntjes.

Puding Roti Dua