Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Rempah Udang
Knapperig gebakken garnalenballetjes
Ingrediënten:
- 100 gr. gepelde garnalen
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 1 daun djeruk purut
- halve theelepel trassi
- halve theelepel peper
- halve theelepel serehpoeder
- 2 eetlepels kokos
- 1 ei
- zout
- 1 dl. olie
Bereiding:
Maal de garnalen fijn. Pel de ui en de knoflook, snipper ze en maak ze fijn met de vijzel. Verkruimel de djeruk purut. Voeg alle ingredienten bij elkaar en breng het met zout op smaak. Maak balletjes van de garnalenpasta. Verhit de balletjes in een wok en bak de balletjes rondom bruin en knapperig.
Rempah Udang