Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Rempeyek Kacang Tiga

Dunne, gefrituurde koeken met pinda's


Ingrediënten:

- 1 kopje meel
- 1 teen knoflook
- 1 theelepel ketumbar
- halve theelepel djinten
- 1 theelepel kunyit
- zout
- 2 kopjes santen
- 1 kopje pinda's
- olie

Bereiding:

Pers de knoflook en maak dit fijn in de vijzel met de ketumbar, djinten en kunyit. Maak een dun beslag van het meel, santen en zout naar smaak. Voeg de kruiden en pinda's toe en meng alles goed. Koekenpan vullen met 1 tot 1,5 cm. olie. De olie heet laten worden en lepel na lepel beslag in de koekenpan gaar laten worden. Bak de koekjes bruin krokant en uit laten lekken op keukenpapier.

Rempeyek Kacang Tiga