Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Rujak Djawa
Vruchten met een pittige, zoete ketjapsaus
Ingrediënten:
- 1 komkommer
- 2 groene bananen
- 2 zure appels
- halve eetlepel asem
- 2 eetlepels water
- 1 schijfje gula djawa
- 2 rode lomboks
- 1 theelepel trassi
- 2 eetlepels ketjap
Bereiding:
Snijd de vruchten in schijfjes of blokjes. Was de lomboks en hak ze fijn. Rasp de gula djawa. Maak een saus van de fijngehakte lomboks, ketjap, asem, water, gula djawa en trassi. Roer vervolgens de vruchten door de saus of geef de saus apart bij de vruchten.
Rujak Djawa