Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Biskuit Nanas
Bubur Bayam
Daging Cincang Tahu Taoco
Kari Daging Dua
Klepon Dua
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Sambal Dabu-Dabu Lilang
Sambal met limoen voor bij de vis
Ingrediënten:
- 10 rode lomboks
- 6 sjalotjes
- 1 takje kemangi
- 2 groene lomboks
- 2 tomaten
- 2 limoenen
- halve theelepel zout
- 1 eetlepel limoensap
Bereiding:
Schil de limoenen. Snijd de lomboks fijn. Rits de blaadjes van de kemangi. Snipper de sjalotjes fijn. Snijd de tomaat en de limoenen in partjes. Meng en maal alle ingredienten tot je een pasta hebt. Serveer deze sambal met geroosterde of gebakken vis.
Sambal Dabu-Dabu Lilang