Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Biskuit Nanas
Bubur Bayam
Daging Cincang Tahu Taoco
Kari Daging Dua
Klepon Dua
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Sambal Goreng Hati Ayam Peteh
Kippenlevertjes in pikante kokosmelksaus met peteh
Ingrediënten:
- 100 gr. petehbonen
- 500 gr. kippenlevertjes
- 1,5 eetlepel sambal oelek
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 1,5 theelepel trassi
- 2 schijfjes laos
- 3 daun salam
- 4 dl. dikke santen
- half kopje olie
- zout
- peper
Bereiding:
De petehbonen wassen en klein snijden. De levertjes in fijne stukjes snijden. Sambal oelek, knoflook en trassi in de vijzel fijn wrijven. De kruiden met peteh, laos en salam in olie fruiten. Daarna de kippenlevertjes en kokosmelk toevoegen. Alles laten inkoken tot de olie komt boven drijven.
Sambal Goreng Hati Ayam Peteh