Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sambal Goreng Remis

Roergebakken mosselen


Ingrediënten:

- 2 kg. mosselen
- 3 grote uien
- 1 stuk prei
- klein bosje selderie
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel laos
- sambal
- 1 grote tomaat
- zout
- peper
- nootmuskaat

Bereiding:

Snijd twee uien fijn en de andere ui in ringen. Snijd de prei in ringen was het goed in een vergiet. Snipper de knoflook en snijd de tomaat in stukjes. Kook de mosselen, na ze gewassen te hebben, in wat water met de uiringen, wat prei en alle selderie. Haal de mosselen indien gaar uit de schelp en laat ze uitlekken. Fruit in wat olie de knoflook, uien en de stukjes tomaat en doe er wat sambal bij naar smaak. Voeg dan de mosselen toe en maak het af naar smaak. Serveer het bij witte rijst.

Sambal Goreng Remis