Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sambal Goreng Tahu

Gestoofde tofu in kokosmelksaus


Ingrediënten:

- 400 gr. tahu
- 2 lente-uitjes
- 1 dl. olie
- halve theelepel zout
- 1 grote ui
- 4 tenen knoflook
- 15 gr. santen, blok

Bereiding:

Snijd de tahu in blokjes en frituur ze in de olie goudgeel. Haal het uit de pan en laat ze uitlekken. Snipper de ui en knoflook heel fijn. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Giet de olie op 1 eetlepel na uit de pan. Fruit het knoflook lichtbruin. Laat de ui meefruiten, voeg de lente-uitjes, tahu en zout naar smaak toe. Rasp de santen en laat het hierin oplossen. Laat het gerecht nog even stoven tot de olie uit de santen komt.

Sambal Goreng Tahu