Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Babi Cin Tiga
Babi Ketjap Pedis
Dasar Untuk Ayam
Pecel Telor Dua
Sambal Trassi
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Sambal Goreng Udang
Garnalen in kokosmelksaus met petehbonen
Ingrediënten:
- 500 gr. garnalen
- 10 petehbonen
- 3 lomboks
- 1 grote ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel asem
- 2 daun salam
- 20 gr. santen
- zout
- olie
- 2 dl. water
Bereiding:
Halveer de petehbonen. Ui, knoflook en lomboks schoon en fijn maken. Fruit deze in de olie met de overige kruiden. Voeg dan het water toe en doe de garnalen erbij. Zachtjes laten koken en als de garnalen gaar zijn de santen toevoegen. Als de santen gesmolten is, is het gerecht klaar.
Sambal Goreng Udang