Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Biskuit Nanas
Bubur Bayam
Daging Cincang Tahu Taoco
Kari Daging Dua
Klepon Dua
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Sambal Taoco
Gebakken, droge garnaaltjes met zwarte bonenpasta
Ingrediënten:
- 100 gr. taoco
- 50 gr. ebi
- 4 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 3 rode lomboks
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel asem
- 2 daun salam
- 2 cm. laos
- 1 eetlepel olie
- 2 theelepels gula djawa
- water
Bereiding:
Snijd de sjalotten, lomboks en de knoflook fijn en kneus de ebi. Verhit de olie in een wok en fruit hier knoflook, sjalotten, lomboks, trassi, asem, daun salam en laos in. Voeg dan de garnalen toe en meng alles goed door elkaar. Voeg dan wat water toe en vervolgens de taoco en de gula djawa. Bak dit onder voortdurend roeren voor 4 min. Eventueel een klein beetje water toevoegen.
Sambal Taoco