Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sambal Trassi Sayur

Roerbak van verschillende groenten


Ingrediënten:

- 100 gr. tauge
- 1 komkommer
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 lombok
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- stukje trassi
- 1 theelepel asem
- 1 theelepel laos
- 1 daun salam
- paar takjes selderie
- suiker naar smaak
- zout
- 3 eetlepels olie

Bereiding:

Snipper de selderie fijn. Tauge wassen en laten uitlekken. Komkommer en paprika's in schijven snijden. Ui en knoflook schoon en fijn maken. Dit fruiten met de lombok, trassi, salam, laos en asem tot het geurig ruikt. Voeg een klein beetje water, zout en suiker naar smaak toe. Dan de komkommer en de paprika toevoegen, goed omscheppen en het vuur uitdoen. Tauge toevoegen, nogmaals omscheppen en de fijngesneden selderie er over strooien.

Sambal Trassi Sayur