Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Biskuit Nanas
Bubur Bayam
Daging Cincang Tahu Taoco
Kari Daging Dua
Klepon Dua
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Sambal Udang
Gekruide, grote garnalen gestoofd in kokosmelk
Ingrediënten:
- 400 gr. grote garnalen
- zout naar smaak
- halve theelepel witte peper
- 1 eetlepel limoensap
- 4 eetlepels dasar untuk ikan
- 4 eetlepels olie
- 1,5 dl. santen
- suiker
Bereiding:
Pel de garnalen en verwijder de darmkanalen. Bestrooi de garnalen met zout, peper en limoensap. Meng de garnalen met dasar untuk ikan en roer dit goed door elkaar. Verhit de olie in een wok en bak de garnalen ca. 3 min. Voeg de santen toe, breng dit aan de kook en laat het geheel zachtjes sudderen tot de saus dikker wordt. Breng het op smaak met een beetje suiker.
Sambal Udang