Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sarang Burung Ikan Teri

Vogelnestjes van droge, zoute visjes


Ingrediënten:

- 100 gr. ikan teri
- 1 grote prei
- versgemalen peper
- 1 ei
- 8 takjes selderie
- 4 eetlepels bloem
- 3 eetlepels olie

Bereiding:

Snipper de selderie fijn. Maak de prei schoon, snijd hem in de lengte door en was hem goed. Snijd beide halve preien in luciferdunne snippers. Breek het ei in een schaal, roer de bloem erdoor tot je een beslag hebt. Meng de preisnippers en de ikan teri door het beslag en breng het op smaak met peper. Roer de selderie erdoor.

Verhit de olie in een grote koekenpan. Schep met een lepel bergjes van het beslag in de pan, druk ze iets platter en bak ze knapperig bruin en gaar. Keer ze om en laat de andere kant bruin bakken. Houd de vogelnestjes warm in de oven terwijl je op dezelfde manier de rest bakt van het overige beslag.

Sarang Burung Ikan Teri