De nieuwste recepten
Basisgerechten
Mie Goreng Dua
Bijgerechten
Opor Ayam Panggang
Gado-Gado Lima
Gulai Nangka
Ayam Bakar Smoor
Tempeh Cabe Hijau Taoco
Sotong Bakar Percik
Sambal Kukus Terong
Tahu Goreng Bumbu Kuning Dua
Tv snacks
Tempeh Goreng Panir
Ontvang recepten in je e-mail!
Sateh Hati Ayam
Sateh van kippenlevertjes
Ingrediënten:
- 500 gr. kippenlevertjes
- 1 theelepel ketumbar
- halve theelepel djinten
- 1 theelepel zwarte peper
- 50 ml. olie
- zout naar smaak
- 1 kleine ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel gula djawa
- 1 dessertlepel citroensap
- 3 eetlepels ketjap manis
Bereiding:
Snijd de levertjes doormidden. Snipper de ui en pers de knoflook. Maal alle ingredienten fijn in de vijzel, behalve de levertjes en olie. Meng alle ingredienten met elkaar en laat de levertjes minimaal 1 uur marineren. Rijg de levertjes aan stokjes en doop ze in de marinade. Rooster de spiesjes op de barbecue tot ze mooi bruin en gaar zijn en bedruip ze tijdens het roosteren regelmatig met de marinade.
download